[Cobras]Regulament

In jos

[Cobras]Regulament

Mesaj Scris de 20CM. la data de Joi Dec 24, 2015 5:57 pm

Regulament General Cobras M&G


Inainte de a incepe sa invatati Regulamentul am sa va rog sa inchideti orice fel de sursa ce v-ar putea distrage atentia asupra acestui fapt.
Cine nu va cunoaste acest Regulament va suporta consecintele [FPK + BL timp de 2 sapt].
Nu va bazati ca daca ati intrat in Cobras M&G ati scapat de Regulament deoarece la ''Sedintele Cobras M&G'' o sa mai pun intrebari din Regulament pentru toti membrii.
Regulamentul este facut pentru a fi respectat de catre fiecare membru ce va intra in factiunea Cobras M&G.


Termeni Generali ai Role - Playului [RPul] pentru membrii factiunii Cobras M&G:

RK [Revenge Kill]: Cand cineva te omoara nu ai voie sa iti iei revansa omorandu-l inapoi. Pentru a putea sa il omorati si sa evitati RKul trebuie sa treca o perioada de 7 minute.
HK [Helicopter Kill]: Cand omorati pe cineva cu elicea elicopterului.
DM [Death Match]: Cand omori pe cineva fara un motiv bine intemeiat.(repetat in SZ)
DB [Drive By]: Cand calcati pe cineva cu masina/Atunci cand tragi in cineva cu arma dintr-o masina de pe "H" fara sofer.
CS [Car Surf]: Cand va aflati pe o masina in miscare/stationare si omorati pe cineva.
SK [Spawn Killing]: Cand omorati pe cineva in locul in care acesta are SPAWN.
SZ [Safe - Zone]: Safe - Zone sau "Zone sigure" sunt zonele unde nu aveti voie sa trageti/sa va omorati(CU ARME DE FOC NON SILENT). EX: Spawn Civil, Primaria, Los Santos Police Departament, Federal Bureau of Inverstigation, Spital, News Reporters Studio [CNN Studio], Burger, Advertisment Studio [AD], Banca, etc.

NU AVETI VOIE SA FACETI TERMENII DE MAI SUS NICIODATA !

Regulament pentru ''Ordinea interioara'' a mafiei Cobras M&G:

1.Salariile membriilor se vor plati odata la 1 saptamana.
2.Respectul si colaborarea vor fi mereu reciproc in Cobras M&G de catre toti membrii inclusiv de catre Kingping.
Cobras M&G nu este o mafie "oarecare". Cobras M&G poate face WARuri, taxe de protectie, crime la comanda, jafuri, etc, dar nu se pot face asedii de orice fel.
3.Kingping-ul Cobras M&G are dreptul la orice decizie fata de orice membru din factiunea sa fara a da socoteala nimanui, respectand regurile comunitatii si neabuzand de functie (daca liderul Cobras M&G da rank pe pile, adminii vor interveni).
4.In lipsa Kingping-ului Cobras M&G , membrii cu rank mai mare au prioritate la decizii.
5.Rank-urile in Cobras M&G se vor da pe "merit" nu pe "pile".
6.Membrii cu rank 1 [Budding Cobras] vor fi in probe timp de 3zile, iar orice abatere de la Regulamentul CobrasM&G ii poate duce la DEMITERE.
7.In Cobras M&G , membrii nu au voie sa comenteze/ceara rank fata de alti membrii deoarece inclusiv acest lucru poate aduce la DEMITEREA membriilor care fac acest lucru.
8.Fiecare perioada de inactivitate a membriilor Cobras M&G va fi anuntata pe forum. [NU pe server]
9.Sedintele sunt obligatorii pentru fiecare membru Cobras M&G. Lipsa automata la un numar de 3 sedinte va duce la FPK + BL 2 saptamani, deoarece se considera nerespectarea deciziilor liderului.
10.De acum este obligatoriu sa aveti motor [NRG-500] pentru intratea in factiunea Cobras M&G, daca un player vrea sa intre si nu are bani se poate imprumuta la Guvern sau la playeri pentru cumpararea sa.
11.Membrii nu au voie sa se certe pe /f , /togpm , /sms , /call , /irc sau orice alte chat-uri deoarece membrii prinsi in aceasta situatie vor fi demisi amandoi.
12.Pe chatul Cobras M&G [/f] se vor discuta strict probleme legate de factiune, nu probleme voastre de zi cu zi. Daca doriti sa vorbiti orice alta problema ce nu implica factiunea Cobras M&G aveti multe optiuni pentru acest lucru [/sms; /call; /togpm].
13.Orice player care nu face parte din factiunea Cobras M&G si intra pe proprietatea noastra va fi omorat pe loc. [EXCLUS: Celor ce vin sa dea testele, celor ce au cerut accordul Kingping-ului Cobras M&G sau oricaui membru cu rank mai mare de 1]
14.Nu aveti voie sa aplicatie comanda /tie asupra civililor fara un motiv intemeiat.
15.Leaderul este obligat ca odata pe saptamana sa organizeze curse de motoare, acest trebuie sa posteze intr-un topic specifil.
16.Membrii Cobras M&G au voie doar cu deagle si m4 cand ataca inamicii pe strada, iar cei care au BL, sau vin sa-i omoare aiurea.In caz de war anuntat prin AD, aveti voie sa folositi arme din /creategun.
17. Aveti voie sa folositi SNIPER doar daca aveti de facut o crima la comanda, in alte circumstante nu aveti voie sa il folositi.
18. Cand aveti de facut o crima la comanda pe un player care apartine de o factiune guvernamentala, trebuie sa fiti cat mai silentiosi, daca acestia va vad, au dreptul de a da wanted.
19.La oricare 3 avertismente sunteti automat DEMISI din factiunea Cobras M&G [cu FPK + BL 2 saptamani]. Avertismentele se pot da pentru:

Incalcarea oricarei Reguli Generale;
Limbaj inadecvat fata de membrii factiunii;
Inselatorii cu membrii aliantei;
Aliante cu alte mafii;

avatar
20CM.

Mesaje : 13
Data de înscriere : 24/12/2015

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum