[Corleone]Regulament

In jos

[Corleone]Regulament

Mesaj Scris de 20CM. la data de Joi Dec 24, 2015 5:07 pm

Regulament Extern ( Pentru ceilalti membrii ai comunitatii )


1. Corleone Family este o familie care se respecta si este de preferat sa vorbiti respectuos si o sa vi se vorbeasca respectuos.
2. Din moment ce te adresezi unui membru al familiei josnic ( Ba , Ma , diferite jigniri ) nu va asteptati sa vi se acorde respect , dimpotriva puteti fii omorati oricand , din moment ce esti nerespectuos cu unul dintre membri.
3. Daca ai avut 3 sau mai multe conflicte cu unul din membrii Corleone sunt sanse sa fiti pe BlackList-ul familiei si sa fiti vanati de membri pana veti plati tribut familiei.
4. O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata , daca jignesti un membru nu neaparat intentionat sau chiar intentionat dar iti ceri scuze intr-un mod respectuos , membrul este obligat sa iti acorde respectul sau.
5. Odata ce v-ati stabilit pe teritoriul Corleone este de preferat sa platiti taxa de protectie , sau veti fii pus pe BlackList , nu e neaparat nevoie de taxa de protectie , dar un ajutor financiar pentru Corleone da , ca de exemplu odata la 2 saptamani cate un M4 , DGL , Shotgun pentru fiecare membru , acesti termeni sunt stabiliti intre leader si cel situat pe teritoriul Corleone.
6. Odata ce ai intrat pe teritoriul HQ-ului Corleone vei fii intrebat politicos ce doresti , daca este vorba de afaceri sau orice alta intrebare folositoare tie , vei primi asistenta unui membru , dar daca refuzi sa vorbesti vei fii omorat neconsiderandu-se DM.
7. Incercati sa mentineti un aer RP cand stati de vorba cu un membru al familiei , mai exact evitati emoticoanele pe chat sau prescurtarile.
8. Acesta este cea mai importanta regula , nu este nevoie necesara ca membrii comunitatii sa respecte aceste reguli dar daca va incalca una dintre ele sa nu ramana surprins daca va fii omorat sau sa ajunga pe BlackList.Regulament Intern ( Pentru membrii familiei Corleone )

Regula de baza sau deviza este: Respectul reciproc intre membri !1. Odata devenit un membru al familiei este obligatoriu sa te respecti pe tine insuti inainte sa ii respecti pe ceilalti , incearca sa iti pastrezi un statut destul de inalt in societate si o stare financiara bine stabilita.
2. Odata ce un membru al comunitatii vorbeste cu tine cu respect este atat urat din partea ta sa i te adresezi cu aroganta cat si interzis , veti fii pedepsiti cu Avertisment de la prima abatere a acestei reguli.
3. Incercati sa fiti un grup sociabil , munca in echipa cat si asistenta altor membrii ai comunitatii se rasplatesc , odata ce se observa munca in echipa in factiune este clar ca ati facut un pas inainte.
4. Corleone nu este doar o mafie oarecare , este o familie , e nevoie de respectul unul fata de celalalti in aceasta mafie , chiar daca mai exista certuri minore intre membrii , acestea se rezolva dar e de preferat sa nu existe asa ceva.
5. Incercati sa iesiti in evidenta fata de ceilalti civili si adversari ai altor mafii , fiti eleganti , cu un vocabular respectuos si bogat si cu o atitudine prietenoasa fata de toti ceilalti.
6. Respecta si vei fii respectat , nu e necesar sa te simti superior fata de alti membrii ai familiei sau ai comunitatii , fiecare suntem oameni si suntem egali in fata lui Dumnezeu.
7. Daca leaderul nu este on , deciziile le va lua Sub-leader-ul , daca nici acesta nu este on , cel mai mare rank va coordona familia in actiunile lor.
8. Daca ai o stare economica proasta nu e nevoie sa ceri banii la alti membrii ai comunitatii , aceste lucruri se rezolva in familie , pana la urma afacerile exista pentru a creste avere !
9. Odata ce esti membru al Corleone si a trecut mai mult de o saptamana ( 7 zile ) si nu ai crescut cu cel putin 1kk averea ta vei fii demis nefiind de folos tie insuti.
10. Averea exista pentru ati satisface placerile personale , incercati sa organizati petreceri...
11. Incercati sa va ascundeti cat mai mult de Politie , F.B.I sau Armata , acestia nu trebuie sa stie de existenta noastra sau cum ca ne ocupam cu afaceri ilegale ei trebuie sa stie ca suntem doar o familie pe nume Corleone si nimic mai mult.
12. Tot ce este discutat pe chatul factiuni ramane acolo , este strict interzis sa divulgati informatii despre Corleone oricui , oricine ar fi , veti fi automat demis si posibil pus pe BlackList , depinde de informatii , acesta gresala va fii considerata tradare.
13. Cei cu rank 1 sunt in probe o saptamana , orice abatere de la regulament duce la demiterea lor automata.
14. Cine cere prime/rank va fi automat demis sau cine cere bani altor factiuni/lideri.
15. Nu este permis /tie asupra civililor fara un motiv intemeiat, motivul poate fii doar: Rapire, si esti obligat sa anunti pe /f si sa ceri recompensa.
16. Liderul poate demite / invita , scoate rank-uri sau da rank-uri fara sa dea socoteala nimanui.
17. La 3 avertismente sunteti automat demisi. Puteti obtine avertismente pentru:
- limbaj inadecvat fata de membrii
- incalcarea oricarei reguli a regulamentului
18. Nu aveti voie sa va angajati intr-un war singuri.
19. Atunci cand liderul membrii factiunii va cer ajutorul intr-un war sau organizare, prezenta voastra este obligatorie, chiar si la ajutorul unui coleg aflat in dificultate.
20. La prima plangere pentru RK sunteti automat demisi, in Corleone nu avem nevoie de asemenea oameni.
21. Inamicul Corleone este factiunea The Triads .
22.Aliati Corleone sunt YakuzaRegulament RolePlay ( Priveste membri )


1. DM = Death Match ( Este termenul care face referire la uciderea unui om fara motiv )
2. DB = Drive-By ( Este termenul care face referire la uciderea unui om stand cu masina peste el dar si atunci cand tragi de pe H , in al doilea caz fiind permis )
3. RK = Revenge-Kill ( Este termenul care face referire la uciderea unui om dupa ce acesta te-a ucis cu mai putin de 7 minute inainte sa il ucizi tu )
4. CS = Car Surfing ( Face referire la o actiune , anume atunci cand stai pe o masina si acesta este in miscare sau stationeaza )
5. CR = Chichen Running ( Face referire la o actiune , anume atunci cand fugi in zig-zag pentru a evita sa fii impuscat )
6. HK = Hely Kill ( Face referire la o actiune , anume atunci cand omori un om cu elicea de la elicopter )
7.SK = Spawn Kill ( Cand omorati pe cineva in locul in care acesta are respawn )
8. IC = In Character ( Este termenul care face referire la actiunile pentrecute IG care nu au nicio legatura cu viata reala ci doar cu caracterul tau si personalitatea acestuia )
9. OOC = Out of Character ( Este termenul care face referire la viata reala cea ce nu tine deloc de caracterul tau ci de sine insuti )
avatar
20CM.

Mesaje : 13
Data de înscriere : 24/12/2015

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum